lördag 15 december 2007

Julvila och fotbollsturnering

Tack för i år!
Det har varit en nöje att följa unga pojkars färd mot att bli något större pojkar. För grabbar är de fortfarande och jag hoppas att de får vara det i ganska många år till.. Fotboll är kul och det är även roligt att lära känna unga härliga barn.

Nu tar vi lite lov (efter morgondagens träning som jag och Lo tyvärr inte kan vara med på) men redan efter nyår träffas vi igen. Då är det dags för lagets första inomhusturnering. Vi ska vara med i Mölnlyckes inomhusturnering med det påhittiga namnet MIF-cupen!! Se gärna deras hemsida!

Vi spelar enligt nedan:

Fredag 4 januari

Grupp2
13:30 Qviding FIF lag 1 Mölndal Fotboll lag 1
14:45 Mölndal Fotboll lag 1 Sjövalla FK
15:15 Lindome GIF lag 2 Mölndal Fotboll lag 1
16:00 Mölndal Fotboll lag 1 IF Väster lag 1

Lördag 5 januari

Grupp3
09:30 Mölndal Fotboll lag 2 Lindome GIF lag 3
10:15 Azalea BK lag 2 Mölndal Fotboll lag 2
11:00 Balltorps FF lag 2 Mölndal Fotboll lag 2
12:00 Mölndal Fotboll lag 2 IF Väster lag 2


Detta innebär alltså att vi har med två lag och att lagen spelar olika dagar. För en del kan det vara problem att vara med fredag och för andra lördag så därför så ger vi er möjlighet att göra ett preliminärt val. OBS! Ni som kan båda dagarna, anmäl er i så fall till båda!!

Gör så här, nedan finns två inlägg med dagarna som kan kommenteras. Klicka på länken kommentera till de dagar då ni kan vara med, ange namn i fältet "kallas" och skriv gärna en kommentar.. Ni kan se hur jag gjorde under fredagens..



Lycka till och lacka jul!

Inga kommentarer: