söndag 11 november 2007

Första träningen avklarad

Första passet inomhus var fyllt av energi. Det är kul med innefotboll, lite mer fart än ute på något sätt. Roligt! Vi har duktiga goa killar, och dessutom snälla, inget tjafs alls idag! ;-)

Vi kommer att vara med på en turnering i dagarna mellan nyår och trettonde.. Mölnlyckecupen. Fredag 4/1 + Lördag 5/1 enligt det preliminära spelschemat. Det ska vara en rolig tillställning och vi har valt att vara med där framför några andra cuper. Skriv in i era agendor.. Cupfakta som pdf.

Även Mölndal fotboll har en inomhuscup, Minilirarcupen. Streteredsskolan i Kållered den 23-24 februari, 29 februari, 1-2mars och 7-9 mars 2008. Cupen är viktig för klubben då den är oerhört populär och ger mycket klirr i kassan. Därför vill klubben också att vi hjälper till med arrangemanget, vi behöver några frivilliga föräldrar som kan vara med och hjälpa till, stå i kiosk osv. Naturligtvis ser klubben att vi deltar i turneringen också men här är vi ännu inte riktigt överens. Det är nämligen en cupturnering med utslagning vilket vi inte vi veta av egentligen. Det hela strider mot Mölndalsalliansen och Göteborgs Fotbollsförbunds riktlinjer för femmannafotboll, ska vi då stå som ansvariga för en sådan turnering? Tveksamt minst sagt.. Som sagt, vi för interna diskussioner om vår medverkan. Helt klart måste vi dock hjälpa till med allt runt omkring och behöver därför er hjälp. Det är minilirarpengar som gör att vi har en låg medlemsavgift och framförallt, slipper bingolotter och annat säljtjafs!!
Minilirarcup som pdf

Om säljande!
Har ni möjlighet att ragga fram sponsorer till vår klubb/vårt lag? Jobbar du på ett företag som gärna vill synas där det händer? I så fall, vänd er till Anders B. Vi ser sponsring som ett alternativ när det gäller framtida investeringar i barnen, så som nya overaller. Vi kommer att titta på möjligheten att erbjuda just träningsoverall till vårsäsongen.

När vi ändå pratar kläder;
Ta med era matchtröjor till nästa träning! Vi ska samla in tröjorna för att dela upp i klubben. Vi kommer att ha delvis nya matchtröjor under kommande matcher.

Allt för nu, njut nu av detta:

Inga kommentarer: